Τρίτη 5 Μαρτίου 2024

Ο Φλεβάρης τσικνίζει την Πέμπτη 7/3 στη Λέσχη Αφήγησης Αθήνας από απεργιακή αναβολή

Η Λέσχη Αφήγησης Αθήνας "Μοιράσου κι εσύ μιαν ιστορία" "τσικνίζει" τη συνάντηση του Φεβρουαρίου, που αναβλήθηκε λόγω της γενικής απεργίας που είχε οριστεί για την Τετάρτη 28 Φεβρουαρίου, επηρεάζοντας και το μηνιαίο αφηγηματικό της αντάμωμα. Έτσι λοιπόν υποχρεωτικά αναζήτησε νέα ημερομηνία μέσα στο Μάρτιο, ορίζοντας τη διαθέσιμη Πέμπτη της Τσίκνας 7 Μαρτίου ως μέρα μεταφοράς των εκδηλώσεών της. Η συνάντηση πραγματοποιείται στο χρονικό διάστημα πάντα των ωρών 7.00-9.00 μ.μ. καλώντας αφηγητές/τριες και φίλους/ες ακροατές/τριες των προφορικών ιστορήσεων, με τις ιστορίες που θα ακουστούν, να περάσουν όμορφα προετοιμάζοντας την πιθανή τους έξοδο για την Τσικνοπέμπτη της ίδιας μέρας.

Η προγραμματισμένη συνάντηση της Λέσχης Αφήγησης του Μαρτίου θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 27 του μήνα και θα γίνει σχετική ανακοίνωση αργότερα.

Φωτό από τη συνάντηση του Ιανουαρίου 2024
Ο Γιάννης Στρίγκος αφηγείται "Ο αναδεξιμιός"


Η Γεωργία Αγγελή αφηγείται: "Ο σιδεράς του Πον Ντε Πιλ" (Γαλλία)

Η Κωνσταντία Τσαλαπατάνη αφηγείται: "Η μέρα του λιονταριού" (Παράδοση Μάγια)

Η Άννα Γιάνκου αφηγείται: "Ο κουτσοκόκορας" (Αλβανία)

Η Παναγιώτα Μωυσιάδου αφηγείται: ¨Η ιστορία του μικρού φοίνικα" (Βόρεια Αφρική)

Η Μαρούσα Απειρανθίτου αφηγείται: "Η μυλωνού" (Νάξος, Κυκλάδες)

Η Μαίρη Σιδέρη αφηγείται: "Το φτωχό καλό παιδί" (Σκύρος)

Η Ερμιόνη Ντέτσικα αφηγείται: "Το Δεσποινί" (Δωδεκάνησα)

Η Λέσχη Αφήγησης Αθήνας λειτουργεί από το 2016 στην Αθήνα, με κεντρική δραστηριότητα την παρχώρηση χώρου και χρόνου σε οποιονδήποτε θα ήθελε να αφηγηθεί από τη δεξαμενή της προφορικής παράδοσης (λαϊκά παραμύθια, Αισώπειοι μύθοι, μυθολογικές ιστορίες, λαϊκές παραδόσεις, έπη, συναξάρια) ανεξάρτητα από την ιδιαίτερη ή μη σχέση που έχει με την αφήγηση (επαγγελματίας αφηγητής/τρια, μαθητευόμενος/η, ερευνητής, απλός εραστής των ανώνυμων ιστοριών). Φιλοξενείται στο Βιβλιοπωλείο-Cafe FREE THINKING ZONE, στην οδό Σκουφά 64, στη συμβολή της με τον πεζόδρομο της οδού Γριβαίων, στις παρυφές του Κολωνακίου.

Τηλ. 210-3617461

Υποστηρίζεται από την 









 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου