Πέμπτη 28 Μαρτίου 2024

"Ταξίδι στων παραμυθιών την ανάσα...": Μηνιαίο κυριακάτικο αντάμωμα, 2η συνάντηση 31 Μαρτίου 2024


Η πρώτη επιτυχημένη αφηγηματική συνάντηση  του Φεβρουαρίου έμελε να αποτελέσει ενθαρρυντικό μπόλι πολιτισμού και δικαιολόγησε απόλυτα την συνοδοιπορία της ΑΜΚΕ "Παραμύθια και Μύθοι στου Κένταυρου τη ράχη" με την Εκκλησιαστική Επιτροπή του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού Κυψέλης, στα πλαίσια των πολιτιστικών της συνεργασιών και αφηγηματικών δράσεων, βάζοντας σε εφαρμογή και δρομολογώντας  την υλοποίηση ενός προγράμματος κυριακάτικων αφηγηματικών συναντήσεων με προφορικές ιστορήσεις λαϊκών παραμυθιών, με ένα ορισμένο αντάμωμα ανά μήνα. 

Οι συναντήσεις υπό τον τίτλο "Ταξίδι στων παραμυθιών την ανάσα" ξεδιπλώνονται στο διάστημα Φεβρουαρίου-Ιουνίου 2024, φιλοξενούνται στο Παρεκκλήσι του Αγίου Νεκταρίου του Ιερού Ναού Υψώσεως Τιμίου Σταυρού στην Κυψέλη και πραγματοποιούνται με ελεύθερη είσοδο στις 11.00 π.μ. μετά την κυριακάτικη Λειτουργία.

Το δεύτερο αντάμωμα του κύκλου, αυτό του Μαρτίου, ορίζεται για την Κυριακή 31 Μαρτίου 2024. Στην αφήγηση είναι ο Δημήτρης Β. Προύσαλης και στη μουσική συνοδεία με ταμπουρά η Λίλη Προύσαλη.

Η διεύθυνση είναι Καυκάσου και Λαζαράδων 2 στην Κυψέλη και πληροφορίες μπορεί κανείς να αναζητήσει στα τηλέφωνα του ναού, όπου είναι απαραίτητη η επικοινωνία (210-8218110).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου