Πέμπτη 10 Νοεμβρίου 2022

Αφήγηση Μαθητείας: "Παραμύθια Αγάπης κι Έρωτα" Ομάδα Αφήγησης Παραμυθολογιάστρες Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022 στο ΖΟΟΜ

Μια καινούργια ομάδα εκκολαπτόμενων παραμυθούδων-αφηγητριών-ιστορητριών ξεκινά τούτη την περίοδο (Οκτώβριος 2022-Ιούνιος 2023) το ταξίδι της προσωπικής αφηγηματικής της σχέσης προσεγγίζοντας λαϊκά παραμύθια από τη δεξαμενή της Άυλης Πολιτιστικής Κληρονομιάς, επιλέγοντας αφηγηματικά σώματα από τις προφορικές παραδόσεις του Κόσμου.

Κάθε μήνα η Ομάδα Αφήγησης "Παραμυθολογιάστρες" (Λένα Κουιρουξή, Μαργαρίτα Μαλτέζου, Παναγιώτα Μωυσιάδου, Δανάη Σαμαρά, Μαίρη Σιδέρη και Στέλλα Στιβαχτάρη) θα δοκιμάζεται σε διαφορετική θεματική, προσθέτοντας στην εμπειρία της έκθεσης, υιοθετώντας και παγιώνοντας τα θετικά της προηγούμενης αφήγησης και επιχειρώντας να διορθώσει τα μη λειτουργικά, ανακαλύπτοντας τις ιδιαιτερότητες των απαιτήσεων της κάθε θεματικής ξεχωριστά. 

Η επιλογή της διαδικτυακής αφήγησης ήταν αναπόφευκτη καθώς η τοπογεωγραφική προέλευση-διαμονή των μελών της Ομάδας (Αθήνα, Θεσσαλονίκη, Κομοτηνή) υπονόμευε κάθε διάθεση και δυνατότητα για ζωντανά ανταμώματα, τα οποία βέβαια δεν αποκλείονται!
Όπως λένε στο χωριό μου "Where is a will, there is a way!"

Καλούμε τους φίλους και φίλες των προφορικών ιστορήσεων να παρακολουθήσουν με γνοιάξιμο, συμπάθεια και καλή προαίρεση την προσπάθεια των "Παραμυθολογιαστρών" και να χαρούν μαζί μας τις αφηγήσεις στα στοιχεία του ΖΟΟΜ, που αναφέρονται στην πιο πάνω αφίσα, και αν θελήσουν, να κλέψουν μια ιστορία, ιδίοις ωφέλησι!

Σάββατο 12 Νοεμβρίου 2022
Ώρα: 20.00
Στον ΄συνδεσμο:
https://us02web.zoom.us/j/9207372752?pwd=MitOUnZoNWpuWk4xSWpFUlN1bC9DZz09&fbclid=IwAR2rYsLiAIuXlt_GF38TCCG5EqMQP407qQNdcmslOBRQqEChu5TUnTloQlM#success

Χώρος: ΖΟΟΜ passcode GbC7TG

Με το καλό να ανταμωθούμε και τις αφηγήσεις να χαρούμε!
Με την υποστήριξη της




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου