Τετάρτη 29 Ιουνίου 2022

Τα Χανιά καλωσορίζουν τον Δημήτρη Β. Προύσαλη


Ο αγαπημένος παραμυθάς, Δημήτρης B. Προύσαλης έρχεται στην πόλη μας με αφορμή το 1ο Φεστιβάλ Βιβλίου στα Χανιά. Συγκεκριμένα, θα έχουμε τη χαρά να απολαύσουμε την αφήγηση του σε συνεργασία με τον Φίλιππο Πλακιά (μουσική – τραγούδι ) στην έναρξη του Φεστιβάλ, στις 29 (19:00-20:00) και 30 Ιουνίου(20:00-21:00) στο Γιαλί Τζαμί. Όσοι λοιπόν, είστε από 7 έως 107 χρονών, ελάτε να πάμε παρέα <<Ταξίδια στων παραμυθιών τη ράχη >>.

Παράλληλα, ο ίδιος γνωρίζοντας την αγάπη των Χανιωτών για τον ίδιο, αλλά και για τους μύθους και την ιστορία, αποφάσισε να παρουσιάσει τρία πρόσφατα βιβλία του με σκοπό                 "ένα ταξίδι στον κόσμο του 1821". Η παρουσίαση αυτή θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 30 Ιουνίου στο Αίθριο του ιστορικού ξενοδοχείου Porto Veneziano στις 11:30 το πρωί. Εκεί θα βρίσκονται συνάμα η Αγγελική Μπεμπλιδάκη κι η Βάνια Σταμπολάκη από τους υπέροχους Παραμυθάδες των Χανίων, ο Φίλιππος Πλακιάς, που επιμελείται της μουσικής κι αφεντιά μου με μια χαρά που δεν περιγράφεται.

Για εκείνους μάλιστα που θέλουν να μάθουν περισσότερα για την αφήγηση και τα μυστικά της, θα έχουν την ευκαιρία να τα ακούσουν από τον ίδιο τον Δημήτρη Προύσαλη σε ένα διήμερο εργαστήρι παραμυθιού και αφήγησης που θα εισηγηθεί την Παρασκευή και το Σάββατο 1 και 2 Ιουλίου το πρωί 10.30-14.30 στο πατάρι του Βιβλιοπωλείου KOUKOUBOOK (Μπόνιαλη 11-19). Μην αμελήσετε να δηλώσετε τη συμμετοχή σας στο τηλέφωνο του βιβλιοπωλείου.


Ρίχνοντας μια ματιά στο blog του Δημήτρη Προύσαλη μπορείτε να δείτε αναλυτικά τις δράσεις του, αλλά και να μένετε πάντα ενημερωμένοι για όσα πολλά και σπουδαία οργανώνει συνεχώς με απέραντη αγάπη και μεράκι.

Στων Παραμυθιών τα Σταυροδρόμια (stonparamythiontastavrodromia.blogspot.com)

Να θυμήσουμε ότι μας έχει παραχωρήσει μια υπέροχη συνέντευξη λίγους μήνες νωρίτερα που αξίζει να διαβάσετε:

Δημήτρης Προύσαλης: Τα λαϊκά παραμύθια είναι η «παιδική χαρά», ένας ιδιόμορφος «παιδότοπος» της ανθρωπότητας… [pics+vid] – Kriti360.gr

Τέτοιες ευκαιρίες δεν πρέπει να χάνοντα

Διαβάστε ακόμη: 

Δημήτρης Προύσαλης: Τα λαϊκά παραμύθια είναι η «παιδική χαρά», ένας ιδιόμορφος «παιδότοπος» της ανθρωπότητας… [pics+vid]


 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου