Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024

Συνάντηση γνωριμίας με τους Μυθιστοριογράφους του Εύμαρου και κοπή Πίτας


Οι Εκδόσεις Εύμαρος οργανώνουν μια γιορτή γνωριμίας του πλατιού αναγνωστικού κοινού με τους συνεργαζόμενους  συγγραφείς τους και ιδιαίτερα τους μυθιστοριογράφους που έχουν εκδώσει το έργο τους μέσα από τον εν λόγω εκδοτικό οίκο. Παράλληλα  με την άνω αναφερόμενη εκδήλωση στην οποία θα μιλήσει ο  Νίκος Κουρμουλής-συγγραφέας και κριτικός λογοτεχνίας-  θα μιλήσει και ο υπεύθυνος των εκδόσεων Εύμαρος, Πέτρος Κακολύρης, για τη φιλοσοφία του συγκεκριμένου εκδοτικού οίκου, ενώ οι συγγραφείς θα παρουσιάσουν σύντομα τα έργα τους και λίγο αργότερα θα πραγματοποιηθεί η κοπή της πίτας για την έναρξη του καινούργιου χρόνου.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί τη Δευτέρα 22 Ιανουαρίου 2024  στις ώρες 19.30-21.30 στον φιλόξενο πάντα χώρο της ΘΡΥΑΛΛΙΔΑ, Ηρακλειδών 11, στο Θησείο (κοντά στο σταθμό του ΗΣΑΠ).
Στον ίδιο χώρο οι ενδιαφερόμενοι  θα μπορούν να αγοράσουν τα βιβλία των εκδόσεων σε χαμηλές τιμές πλην εκείνων που κυκλοφόρησαν τα τελευταία δύο χρόνια και υπάγονται στην πολιτική της ενιαίας τιμής βιβλίου.

Ο γράφων έχει κυκλοφορήσει τις παρακάτω συλλογές από τις εκδόσεις Εύμαρος:
2022

2020


2017 & 2020




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου