Δευτέρα, 7 Νοεμβρίου 2016

Ξεκινούν για 4η περίοδο οι αφηγήσεις στη Βιβλιοθήκη του Δήμου ΑθηναίωνΈναρξη για 4η συνεχόμενη περίοδο  (2016-2017) του Προγράμματος

"Παραμύθια για μεγάλους στη βιβλιοθήκη"


θα γίνει  την Παρασκευή 11  Νοεμβρίου 2016 και ώρα 7.45 μμ
 
από τον Δημήτρη Β. Προύσαλη
με θέμα: 
                                                                                             
"Φιορεντίνος και Ντολτσέτα: Της Αγάπης παραμύθι"

Το πρόγραμμα φιλοξενείται στην Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη του Δήμου Αθηναίων, στην οδό Δομοκού 2, απέναντι από τον Σταθμό Λαρίσης και την ομώνυμη στάση του ΜΕΤΡΟ κι έχει ελεύθερη είσοδο αλλά προϋποθέτει κράτηση θέσης. Για πληροφορίες προτείνονται τα τηλέφωνα:

210- 8810884 και 210-8846009

Πρόκειται για μια δράση που ξεκίνησε την περίοδο 2013-2014 και αφορά σε μία αφήγηση τον μήνα, κάθε πρώτη Παρασκευή ή άλλη, αν οι συνθήκες και αντικειμενικοί παράγοντες το επιβάλουν. Οι αφηγήσεις απευθύνονται σε ενήλικο κοινό (18+) και έχουν διαφορετική θεματολογία σε κάθε συνάντηση. Οι αφηγήσεις στο χώρο των Βιβλιοθηκών υπήρξε μια προσφιλής και επιτυχημένη πρακτική στη δυτική Ευρώπη και Βόρεια Αμερική από τα τέλη του 18ου αι., αναδεικνύοντας νέους τύπους αφηγητών, στη μετάβαση από εκείνους των παλαιότερων αγροτικών κοινοτήτων στην μορφή των νεότερων, των αστικών κέντρων.

Λεπτομερή αναφορά για όλες τις συναντήσεις με τη θεματολογία του μήνα μέχρι και το τέλος του προγράμματος τον Ιούνιο του 2017 μπορείτε να βρείτε στην αντίστοιχη σελίδα του ιστολογίου (Παραμύθια στη Βιβλιοθήκη).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου