Τρίτη, 25 Οκτωβρίου 2016

1 Έκθεση Μαγνησιώτικου Βιβλίου και Περιοδικού ΤύπουΟ Δημήτρης Β. Προύσαλης συμμετέχει ως συγγραφέας στην 1η Έκθεση Μαγνησιώτικου Βιβλίου που συνδιοργανώνει το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ)  μαζί με άλλους φορείς του Βόλου, για το διάστημα 24-30 Οκτωβρίου 2016. Κύριος σκοπός της Έκθεσης είναι να παρουσιαστεί και να γίνει γνωστή σε μικρούς και μεγάλους η σύγχρονη βιβλιακή παραγωγή αλλά και η παλαιότερη από μέλη του ΚΕΒΙΜΑΣΥ, αλλά και καθενός  συγγραφέα που κατάγεται, ζει ή έζησε  και δημιούργησε στη Μαγνησία. Στην Έκθεση συμμετέχουν επίσης Σύλλογοι και Σωματεία καθώς και εκδότες του τόπου με βιβλία Μαγνησιωτών συγγραφέων. 
Η έκθεση θα πραγματοποιηθεί στη μεγάλη αίθουσα εκθέσεων και εκδηλώσεων του Γηροκομείου Βόλο, Κοραή και Αργοναυτών με ώρες λειτουργίας 10.30-13.30 και 17.30-21.00
Τα βιβλία,  περιοδικά, πρακτικά ημερίδων κ.λπ, ημερολόγια  θα είναι μόνο προς έκθεση στο κοινό, όχι προς  πώληση.
Στα πλαίσια της 1ης Έκθεσης Μαγνησιώτικου Βιβλίου που αφιερώνεται στους πηλιορείτες φιλικούς Άνθιμο Γαζή και Γρηγόριο Κωνσταντά, πραγματοποιήθηκε επίσης την Κυριακή 16 Οκτωβρίου 2016 στο αμφιθέατρο Σαράτση, του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας τιμητική εκδήλωση αφιερωμένη στον Γιώργο Θωμά.
ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ ΦΟΡΕΙΣ:

Υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Θεσσαλίας

-Το Κέντρο Βιβλίου Μαγνησιωτών Συγγραφέων (ΚΕΒΙΜΑΣΥ)

-Εργαστήριο Λόγου και Πολιτισμού (Κατεύθυνση Λογοτεχνίας και Παιδικού βιβλίου) Πανεπιστημίου Θεσσαλίας

-Δήμος Βόλου

-ΜΑΓΝΗΤΩΝ ΚΙΒΩΤΟΣ για τη διάσωση του πολιτιστικού αποθέματος

-Εταιρεία Θεσσαλικών Ερευνών   

-Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Ν. Μαγνησίας

-ΓΑΚ. Αρχεία Ν. Μαγνησίας

-Λύκειο Ελληνίδων Βόλου

Χορηγός επικοινωνίας: ΕΡΤ ΒΟΛΟΥ

 

 

   

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου