Δευτέρα 2 Οκτωβρίου 2023

Ξεκινά η Λέσχη Αφήγησης Θεσσαλονίκης για 3η χρονιά:Τετάρτη 4 Οκτωβρίου-Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη


Η Λέσχη Αφήγησης Θεσσαλονίκης ξεκινά για τρίτη συνεχόμενη χρονιά στην περίοδο (Φθινόπωρο 2023-Καλοκαίρι 2024) τις μηνιαίες συναντήσεις της με άξονα τις ιστορίες της άυλης πολιτιστικής κληρονομιάς των προφορικών λογοτεχνιών του κόσμου. Χώρος ανταμώματος είναι η φιλόξενη Κεντρική Δημοτική Βιβλιοθήκη της πόλης που βρίσκεται στην οδό Εθνικής Αμύνης 27, η οποία φιλοξένησε τη λειτουργία της Λέσχης στην περίοδο 2022-2023. 

Η έναρξη του φετινού κύκλου συναντήσεων γίνεται από την 
Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2023 στις ώρες 19.00-21.00 

και η είσοδος είναι ανοιχτή για όλο το παραμυθόφιλο κοινό αλλά και τους εραστές της αφηγηματικής σχέσης υπό οποιαδήποτε ιδιότητα (επαγγελματίες αφηγητές, εκκολαπτόμενοι παραμυθάδες, ερασιτέχνες, μαθητευόμενοι σεμιναρίων, απλοί ενδιαφερόμενοι). Η λειτουργία της λέσχης αποσκοπεί στη δημιουργία ενός σταθερού χώρου και χρόνου ανταμώματος και την δημιουργία της δυνατότητας να μπορεί κυρίως ένα νέο δυναμικό που επιθυμεί να ασχοληθεί με το αντικείμενο, να έχει τις κατάλληλες συνθήκες και ευκαιρίες έκθεσης για να μοιραστεί τις ιστορίες του.

Δηλώσεις συμμετοχής στο τηλέφωνο της υπευθύνου Ελένης Μπασδάρα (6973531664) ή στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο lesxi.afigisis.thess@gmail.com

Η Λέσχη Αφήγησης Θεσσαλονίκης υποστηρίζεται από την 




 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου