Παρασκευή 17 Νοεμβρίου 2023

"Η τέχνη της αφήγησης στον χώρο των τεχνών, των δημιουργών και των δημιουργιών: Συνέντευξη για τα λαϊκά παραμύθια στο ART HUB Mary Skiada


Τα λαϊκά παραμύθια κάνουν στάση στον χώρο ART HUB Mary Skiada, ξεκινώντας το ταξίδι τους την Κυριακή 19 Νοεμβρίου 2023 και ώρα 18.30 με την προφορική αφήγηση του παραμυθά Δημήτρη Β. Προύσαλη. Η αφήγηση εντάσσεται στα πλαίσια των εκτεταμένων χρονικά εγκαινίων του εν λόγω χώρου, που αποτελεί τόπος συνάντησης των Δημιουργών και των Δημιουργιών, μέσα από ένα ευρύ πολυθεματικό πρόγραμμα εκδηλώσεων, το οποίο απευθύνεται σε μικρούς και μεγάλους.




Ο χώρος του ART HUB Mary Skiada στην οδό Σκύρου 3, στην Κυψέλη, αποτελεί μια σημαντική πρόταση για τη γνωριμία του πλατιού αλλά και του εξειδικευμένου κοινού  με αποτυπώσεις των τεχνών σε μια σειρά μορφές υλικών, όπως το σίδερο, το ξύλο, οι κατασκευές, η ζωγραφική και πέρα από τις εκθέσεις περιλαμβάνει ακόμη προφορικές αφηγήσεις, εργαστήρια, ομιλίες, συζητήσεις και διαλόγους μέσα από την παρουσία και τη συμμετοχή αξιόλογων εκρποσώπων του κάθε τομέα.

Με αφορμή την αφήγηση -με ελεύθερη είσοδο-με θέμα:

"Παραμύθια στου αμονιού και του καλεμιού την άκρη..." (12+)

 παραχωρήθηκε η άνω συνέντευξη-κέρασμα γνωριμίας με τον Δημήτρη Β. Προύσαλη, που απάντησε σε ερωτήσεις των διοργανωτών, αποκαλύπτοντας μέρος του κόσμου των λαϊκών παραμυθιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου